Porsche 911 hvid til til leasing - flexleasing

Porsche leasing

Porsche er blandt de mest ikoniske sportsvognsmærker. Er du på udkig efter en bil i særklasse, så lad Flexto hjælpe dig igang med leasing af din næste Porsche. 

Vi tilbyder blandt andet modellerne Boxster, Cayman, 911, Panamera, Macan, og Cayenne fra Porsche. 

Finder du ikke den Porsche, du søger, så kontakt os, og vi finder lige den model, du ønsker. Vi kan skaffe alle modeller fra Porsche til leasing gennem forhandlere i udlandet. Vi har et så bredt sortiment af modellerne repræsenteret som muligt.

Leasing af Porsche kan benyttes til både erhverv og private, der ønsker en eksklusiv bil. 

Privatleasing af Porsche

Det tyske sportsvognsmærke Porsche er kendt for sine smukke og hurtige biler – den helt uovertrufne kvalitet. Det er nok de færreste mænd, der ikke har haft en plakat af en Porsche 911 hængende på drengeværelset. Det er især Porsches unikke og lækre design, der er genkendeligt. Designet på fronten af bilen, har de bevaret på alle deres modeller – lige fra den hurtige sportsvogn til SUV’er. Mottoet: ”There is No Substitute” fortæller overlegent, at der ikke findes et alternativ, der kan måle sig med en Porsche.

Med privatleasing af en Porsche får du en bedre likviditet i forhold til at købe en Porsche på normal vis, fordi du kender afskrivningen fra begyndelsen. Derudover er omkostningerne mindre, da du kun betaler registreringsafgift for den periode, hvor du bruger bilen.

Erhvervsleasing af Porsche

Flexto giver dig det fulde overblik over Porsche til erhvervsleasing. Vi har mange års erfaring med rådgivning om leasingaftaler på premiumbiler og biler i den højere prisklasse. Sammen finder vi den rette leasingform, der passer dig og virksomheden bedst.

Med Porsche erhvervsleasing er der forskel på, hvordan leasingaftaler skal sammensættes alt efter virksomhedsformen og den ønskede brug af bilen. 
Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din Porsche erhvervsleasing.

Du kan også kigge efter drømme-Porschen på mobile.de og lade os give et tilbud på leasing af bilen. Ellers kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil.  

Kontakt Flexto