Flexleasing

Ved flexleasing skal der kun betales forholdsmæssig registreringsafgift. Det betyder, at afgiften betales i rater for den periode, du benytter bilen. Det giver dig mulighed for at få mere bil for pengene. 

Ved flexleasing betaler vi din registreringsafgift af rater hen over den periode, du benytter bilen. Er bilen f.eks. over 36 måneder gammel, betaler vi kun 0,5% registreringsafgift om måneden. Det er 6% om året. Det vil sige, at du sparer en masse penge i forhold til at købe bilen kontant, hvor du betaler 150% registreringsafgift. 

Flexto leaser gode, brugte kvalitetsbiler. Vi importerer dem fra udlandet, hvor vi har mulighed for at købe bilerne uden moms og afgift. 

Bilerne er typisk tre år gamle, så du opnår en lavere registreringsafgift. Denne bliver nemlig justeret efter bilens alder fra første indregistrering:

0-3 Måneder – 2% registreringsafgift pr. måned

3-36 Måneder – 1% registreringsafgift pr. måned

Over 36 måneder – 0,5% registreringsafgift pr. måned

Bilen bliver nøje udvalgt ud fra dine ønsker. Når drømmebilen er fundet, udarbejder vi et tilbud på flexleasing. Leasingtilbuddet består af en førstegangsydelse, en månedlig ydelse og en restværdi. 

Leasingperioden er typisk 12 til 36 måneder. Men det kan også være kortere perioder f.eks. på sommerbiler, der kun er på plader i sommermånederne.

Ved flexleasing er det Flexto, der ejer bilen, og dig som kunde der er bruger. Når kontraktperioden er slut, er det som udgangspunkt Flexto, der sælger bilen. Det kan godt være til dig eller én, du henviser til. Husk at det er dig, der indestår for restværdien, og det er derfor vigtigt, at den bliver sat realistisk fra begyndelsen.

Kort sagt er flexleasing lig med kvalitetsbiler med højt udstyrsniveau til en leasingydelse, der er til at betale.

Beskatning ved flexleasing

Når du flexleaser, er dit beskatningsgrundlag baseret på en beregning af handelsprisen. Denne beregning foretager Flexto. Vi har mulighed for at genberegne denne handelspris årligt, ligesom vi genberegner registreringsafgiften. Er handelsprisen faldet, så nedsættes dit beskatningsgrundlag også årligt. 

Vi rådgiver gerne i reglerne omkring beskatning af fri bil.

Hvordan kommer du igang?

Fortæl os hvilken bil, du er interesseret i. Det gælder både mærke, model, farve og udstyr. 

Så undersøger vi markedet og finder nogle forslag, der opfylder dine krav.

Herefter sender vi et tilbud og gennemgår detaljer og muligheder med dig. Hvis der er behov for det, tilretter vi selvfølgelig gerne tilbuddet.

Har du allerede fundet drømmebilen via eksempelvis mobile.de, kan du også sende os et link, og så udarbejder vi et tilbud på flexleasing af bilen. 

Når vi er blevet enige om tilbuddet, indkøber vi den aftalte bil. Flexto står for alt vedrørende køb, hjemtagelse, syn, klargøring og indregistrering af bilen. Det eneste, du skal gøre, er at nyde din drømmebil.

Kontakt Flexto

Overvejer du flexleasing? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved tasterne og telefonerne.

Flexleasing

Sådan læser du et flexleasing-tilbud

Et flexleasingtilbud består af 3 dele – førstegangsydelsen, den månedlige ydelse samt en restværdi. Alle tre har betydning for dine samlede udgifter. Når du sammenligner leasingtilbud er det desuden væsentligt at have for øje, hvad tilbuddene indeholder og ikke indeholder.  

Bliv klogere nedenfor.

Førstegangsydelsen

Førstegangsydelsen er et éngangsbeløb, du betaler når leasingkontrakten bliver indgået.  

Typisk svarer førstegangsydelsen til ca. 30% af bilens handelsværdi uden afgift og moms. 

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse betaler du i hele leasingperioden. 

Sammen med førstegangsydelsen skal denne dække alle udgifter på bilen. Det vil sige afskrivning, afgift, finansiering mv.   

Restværdi

Restværdien er bilens anslåede værdi ved kontraktudløb. Denne beregner Flexto. Som leasingtager hæfter du for bilens restværdi. 

Det er derfor afgørende, at denne er beregnet så præcist som muligt ved kontraktens indgåelse.

For at kunne beregne restværdien vil vi især spørge ind til dit forventede antal kørte kilometer. 

Hvad er inkluderet?

Hos Flexto er følgende udgifter altid regnet ind i tilbuddet:

  • administrationsomkostninger
  • syn
  • indregistrering
  • hjemtagelse
  • klargøring

Hvad er ikke inkluderet?

Som flexleasingkunde skal du selv afholde udgifter til:

  • service og reparationer
  • forsikring
  • grøn ejerafgift
  • brændstof 

Du har dog mulighed for at tilkøbe en service- og reparationsaftale samt forsikring gennem Flextos samarbejdspartnere.

Eksempel på flexleasingtilbud (36 md. erhverv)

Porsche Panamera GTS PDK
2013, 101.000 km.

Førstegangsydelse: kr. 100.000 + moms
Mdl. Ydelse kr. 7.500 + moms
Restværdi kr. 214.000 + moms 

 

Porsche Panamera sort 2013

Vil du vide mere?

Flextos FAQ giver dig svar på de fleste leasingrelaterede spørgsmål

Fordele ved flexleasing

Når du køber en bil på fuld afgift, skal du lægge det fulde beløb på én gang.

Ved flexleasing skal du i stedet lægge en førstegangsydelse, som vil være langt lavere end købsprisen på fuld afgift for den samme bil.

I Danmark er registreringsafgiften den suverænt største udgift ved at have en bil. Køber du bilen på traditionel vis, betaler du hele registreringsafgiften på én gang.

Når du flexleaser, bliver registreringsafgiften derimod betalt løbende og kun for den periode, hvor du faktisk har nummerplader på bilen. Er bilen 36 måneder eller mere, betaler du 0,5% registreringsafgift pr. måned. Det giver 6% registreringsafgift for et år mod de 150% ved kontant køb.

Det er bl.a. derfor, flexleasing er fordelagtigt, hvis du ønsker en dyr bil, og du skifter bil forholdsvist ofte.

Når din flexleasing-aftale udløber, og du skal af med bilen, står den igen uden afgift. Dette giver mulighed for at sælge den på det internationale marked med langt flere potentielle købere end i Danmark. På den måde får du bedre afsætningsmuligheder og dermed sandsynligvis en bedre salgspris. Som bruger hæfter du for bilens restværdi, så du har en stor interesse i, at bilen bliver solgt til den bedst mulige pris.

Fra politisk hånd bliver registreringsaften af og til justeret. Over de seneste år er registreringsafgiften blevet nedsat to gange. Hvis du har købt og ejet en bil i denne periode, har bilen derfor tabt værdi som følge af afgiftsnedsættelserne.

Når vi taler premiumbiler og specialmodeller, vil værditabet typisk være højere, hvis den er købt på fuld afgift, frem for hvis den er flexleaset. Det skyldes ganske enkelt, at der er færre købere til en dyr bil på fuld afgift, end der vil være til den samme bil uden afgift.

Flexleasing er ikke for alle

Flexleasing henvender sig til personer, som ønsker en premiumbil med en stor motor, meget udstyr etc. Eller til dig som leder efter en specialmodel f.eks. en sportsvogn, cabriolet, 4×4 eller lignende.

Kigger du derimod efter en bil til mindre end kr. 250.000 på fuld afgift, og påtænker du at beholde den i en længere periode, er der ingen fordel ved at flexlease. Her kan det højst sandsynligt bedre betale sig for dig at låne til bilen i din bank.

Groft sagt: Jo dyrere bil, des større besparelse ved flexleasing.

Tommelfinger-regler

Hvornår skal du flexlease? 

Du skifter bil ofte. Det vil sige minimum hvert 3.-4. år.

Du leder efter en premiumbil: stor motor, meget udstyr etc.

Du ønsker en speciel bil: cabriolet, 4×4, sportsvogn el.lign.

Du har ikke noget imod, at bilen har et par år (gerne 3) på bagen.

Hvornår skal du ikke flexlease? 

Du beholder bilen i 5-6 år eller mere.

Du leder efter en standardbil.

Du vil gerne have en ny eller næsten ny bil.

Skal du flexlease eller købe?

Svaret vil altid skulle bero på en konkret beregning på en konkret bil. Vi hjælper hellere end gerne med at regne på din næste bil. Og selvom vi lever af at flexlease biler, skal vi nok give dig et ærligt svar, hvis flexleasing ikke er den rigtige løsning for dig.

Tøv ikke med at kontakte os.

Andre leasing-former

Flexto flexleasing - drømmebiler med tryghed

Sæsonleasing er for dig, der ikke ønsker at have nummerplader på din bil hele året. Det kan f.eks. være, at du ønsker at køre i en cabriolet 5 måneder hen over sommeren. Eller en stor 4×4 til vintermånederne.

Splitleasing er for dig, der gerne vil slippe for at blive beskattet af din firmabil. Til gengæld betaler du selv den andel af de samlede omkostninger ,der svarer til din andel af kørslen.

BMW blaa 3 serie

Modtag Flextos nyhedsbrev

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips,
tricks, inspiration og fede biler.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Flexto A/S må kontakte dig med informations- og markedsføringsmateriale via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.