VW passat til leasing flexleasing

VW leasing

VW – kort for Volkswagen – er “folkets vogn”. Men lad dig ikke narre. VW har masser at byde på, hvis du er på udkig efter en luksuriøs premiumbil eller en lynhurtig sportsbil. 

Hos os kan du få alle modeller indenfor Volkswagen. Vi har blandt andet modellerne Sharan, Tiguan, Touareg, Golf, Passat samt de sæsonbetonede VW-modeller.

Hvis du ikke finder den VW, du søger, her på siden, så kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil. Vi kan finde alle modeller fra VW til leasing gennem en række forhandlere i udlandet. Vi har et så bredt sortiment af modellerne repræsenteret som muligt.

Privatleasing af VW

Hos Flexto kan du lease din næste bil fra Europas største bilproducent, VW. En VW især for dig, der kigger efter den ideelle familiebil, der samtidig godt må være eksklusiv og til en fornuftig pris. Eller dig, der kører mange kilometer og vægter komfort, udstyr og design. Hos Flexto har vi de rummelige og større af slagsen på en attraktiv leasingaftale. 

Du sparer ofte mange penge ved at få leasingaftalen sat ordentlig sammen, ligesom din risiko vil blive væsentlig mindre, end ved køb af bilen på fuld afgift. 

Vores leasingkonsulenter rådgiver dig, så du får mest ud af din VW privatleasing.

Erhvervsleasing af VW

Erhvervsleasing er for dig, der vælger at lade din virksomhed betale for din VW. Til gengæld bliver beskattet af brugen af bilen.

Har du spørgsmål til VW erhvervsleasing, så anbefaler vi at du kontakter os. Vi kan rådgive dig med at vælge den VW, du ønsker, samt hvad der er den mest optimale leasingform for dig. 

Du kan også kigge efter drømme-VW’en på eksempelvis mobile.de og lade os give et tilbud på leasing af bilen. Ellers kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil.  

 

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.