Volvo XC90 hvis til leasing - flexleasing

Volvo leasing

Sloganet for Volvo ”For Life” handler om sikkerhed og holdbarhed, og at produktet kan bruges i mange sammenhænge i dit liv.

I Flexto tilbyder vi alle Volvo-modeller blandt andre V60, V90, XC60, XC90, S60, S90 samt de sæsonbetonede modeller indenfor Volvo. Find din nye Volvo her i biloversigten

Hvis du ikke finder den Volvo, du drømmer om på vores sider, så kontakt os alligevel. Vi kan finde alle modeller fra Volvo til leasing gennem vores samarbejdspartnere i udlandet.

Privatleasing af Volvo

Den svenske Volvo er kendt for sit enkle, smukke skandinaviske design. Derudover regnes Volvo for at være en af de sikreste biler på markedet. 

Flexto hjælper dig med at finde den Volvo til privatleasing, der passer til dig og dine behov.

Ved at lease din næste Volvo opnår du en bedre likviditet i forhold til at købe bilen på normal vis. Du kender din afskrivning fra starten og omkostningerne er ligeledes mindre, da du kun betaler registreringsafgift for den periode, hvor du bruger bilen. Du minimerer samtidig risikoen for tab ved aftalens udløb, da bilen til den tid igen er uden afgift. Derfor er der ofte mange penge at spare med en leasingaftale. Vores leasingkonsulenter hjælper dig med at få din leasingaftale sat ordentlig sammen.

Erhvervsleasing af Volvo

Erhvervsleasing er for dig, der ønsker en leasingaftale, hvor din arbejdsgiver stiller en bil til rådighed for dig. Flexto oplyser dig om det beskatningsgrundlag, der er i forbindelse med erhvervsleasing af Volvo. 

Der er forskel på, hvordan leasingaftaler skal sammensættes alt efter virksomhedsform. Vi anbefaler at du kontakter os, så vi bedst kan hjælpe dig med erhvervsleasing af Volvo.

Gå til vores biloversigt og find din næste Volvo. 

Du kan også kigge efter drømme-Volvoen på eksempelvis mobile.de og lade os give et tilbud på leasing af bilen. Ellers kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil.  

Kontakt Flexto