Mini leasing

Mini leasing

Britiske Mini er ikke som andre. Den er lille, flabet og fuld af personlighed. Og så ligger den helt usædvanligt på vejen.

 

Med fremskudte hjul og en tværstillet motor har Mini formået at skabe en mønsterbryder af en bil, der, trods sin størrelse, rummer masser af kraft. Resultatet er et fantastisk vejgreb og en skarp styring, der for alvor gør det sjovt at køre bil.


Uanset om du vælger leasing af Mini Clubman eller Mini Cabrio leasing, eller om du foretrækker leasing af den ikoniske Mini Cooper, så er du garanteret en charmerende og underholdende bil, der vækker opsigt på vejene. Er du på udkig efter en Mini-model, der ikke er vist på siden, kontakt os, og lad os afsøge de europæiske markeder for netop din drømme-Mini.

MINI PRIVATLEASING

Undgå høje priser og dyre afgifter når du privat leaser Mini hos os. Vi rådgiver om leasingmuligheder og hjælper dig til at finde lige nøjagtig den Mini-model, du drømmer om. Når du vælger Mini privat leasing, betaler du kun afgift for den periode, du kører i bilen.

MINI LEASE TIL ERHVERV

Med erhvervsleasing af Mini, stiller din virksomhed bilen til rådighed, samtidig med at de betaler for leasingen i køreperioden. Vi oplyser om beskatningsgrundlag og momsfradrag og sørger for den bedst mulige aftale, uanset om i vælger leasing af Mini Contryman, Clubman, Cooper eller leasing af Mini Cabrio.

FLEXLEASING AF MINI

Drømmer du om at køre byen tynd i en af Minis ikoniske modeller? Hos Flexto kan du få din drømmebil, uden af skulle kvittere for den høje registreringsafgift, der er ved køb af bil. Når du flexleaser en af Mini-bilerne, så ejer vi bilen, samtidig med at vi betaler registreringsafgiften i rater i den periode, du vælger at lease din Mini i. Læs mere om fordelene ved flexleasing her.

KONTAKT FLEXTO

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.