Mercedes leasing til leasing - flexleasing

Mercedes leasing

Når du leaser en Mercedes Benz, er du altid garanteret luksus, sportslighed og kraft samlet i én bil – uanset hvilken model, der er tale om.

Hos os har du mulighed for at lease lige netop den Mercedes, du drømmer om – fra sportsmodellerne og cabriolet, til SUV’er, den elektriske EQC og alt der imellem. Gennem vores udenlandske netværk kan vi skaffe samtlige modeller i Mercedes’ klasser.

Hvad end du er på udkig efter en Mercedes a-klasse, b-klasse, c-klasse, e-klasse eller s-klasse, eller om du drømmer om at lease Mercedes GLC, CLS, GLA eller GLS, så hjælper vi dig i gang med leasing af din næste Mercedes Benz.

Se vores nuværende udbud af Mercedes leasingbiler herunder eller kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for Mercedes leasing hos Flexto.

Mercedes privatleasing

Med privatleasing af Mercedes kan du få skræddersyet en løsning, der passer dine behov og din drømmebil. Gennem privatleasing opnås bedre likviditet i forhold til at købe bilen på normal vis, da du kender afskrivningen på din Mercedes Benz fra starten.

Omkostningerne på bilen er desuden mindre, da du kun betaler registreringsafgift for den periode, du leaser bilen. Når din leasingaftale er udløbet, er bilen igen uden afgift, og du kan enten vælge at forlænge din kontrakt, eller vi kan sælge bilen for dig.

Eftersom Mercedesen er uden afgift, er afsætningsmulighederne også meget større, da vi har mulighed for at sælge din leasingbil i både Danmark og udlandet. Dette er en af de helt store fordele ved privatleasing af Mercedes Benz.

Mercedes erhvervsleasing

Med Mercedes leasing til erhverv betaler virksomheden for din bil. Det betyder i praksis, at leasingydelsen er fradragsberettiget, og at virksomheden får et momsfradrag på dele af momsen. Dette oplyses i aftalen.

Derudover er erhvervsleasing af Mercedes med til at frigøre likviditet til andre investeringer i virksomheden. Dette skyldes bl.a. at restværdien er kendt på forhånd, hvorfor økonomien er mere transparent.

Mercedes flexleasing

Du kan naturligvis også vælge at flexlease din Mercedes, uanset om den er til erhverv eller privat brug. Med flexleasing får du en fleksibel leasingaftale – det betyder, at hvis der mod forventning sker ændringer i din økonomi, i afgifterne eller du vil skifte til en anden bil, så er dette langt mere risiko- om omkostningsfrit end ved traditionelt køb af Mercedes Benz.

Du kan vælge at lade en af vores erfarne leasingkonsulenter gennemgå din nuværende leasingaftale eller få tilsendt et forslag eller tilbud på flexleasing af Mercedes.

Hos Flexto har vi mange års erfaring med rådgivning om leasing af Mercedes til både privat og erhverv. Er din drømmebil eller den rette model ikke annonceret her på siden, kan du kigge efter den på mobile.de og lad os give et tilbud på, hvad det koster at lease din næste Mercedes.

Du kan naturligvis også kontakte os og lade os gennemsøge markedet for lige netop den model, du ønsker at lease.

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.