Mercedes leasing til leasing - flexleasing

Mercedes leasing

Mercedes er lig med luksus, sportslighed og ydelse samlet i én bil – uanset hvilken model, der er tale om. Mottoet hos Mercedes er ”The best or nothing,” hvilket understøtter den luksuøse status ved at have en Mercedes.

Vi kan tilbyde alle modeller fra Mercedes, herunder a-klasse, b-klasse, c-klasse, e-klasse, s-klasse, cls, glc, gla, gls samt den elektriske eqc.

Se vores nuværende udvalg her på siden, eller kontakt os og lad os hjælpe dig igang med leasing af din næste Mercedes.  
 
Vi kan finde alle modeller fra Mercedes til leasing gennem vores store netværk af forhandlere i udlandet. Vi bestræber os på at have et så bredt udsnit af modellerne repræsenteret som muligt.

Privatleasing af Mercedes

Med en Mercedes privatleasingaftale hos Flexto er det muligt at skræddersy en løsning, der passer til netop dig og din drømmebil. Ved at benytte privatleasing til din næste Mercedes, får du en bedre likviditet i forhold til at købe bilen på normal vis, da du med privatleasing kender afskrivningen fra starten. 

Desuden er omkostningerne mindre, da du kun betaler registreringsafgift for den periode, hvor du bruger bilen. Efter endt leasing er bilen igen uden afgift og du kan enten forlænge aftalen eller vi kan sælge den for dig. Da bilen er uden afgift, er afsætningsmulighederne meget større, da vi har mulighed for at sælge den både i Danmark og i udlandet. Dette er en stor fordel ved leasing.

Erhvervsleasing af Mercedes

Ved at erhvervslease en Mercedes betaler virksomheden for din bil. Det vil sige, at leasingydelsen er fradragsberettiget, og virksomheden får også et momsfradrag på en del af momsen. Dette oplyses på aftalen.

Erhvervsleasing er med til at frigive likviditet til andre investeringer i virksomheden. Da restværdien er kendt i forvejen giver det meget bedre transparens i økonomien.

Flexto har mange års erfaring med rådgivning om den mest attraktive erhvervsleasingaftale for din virksomhed.

Du kan også kigge efter den på mobile.de og lade os give et tilbud på leasing af bilen. Ellers kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil.  

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.