brugtbilspriser

Leveringsproblemer og stigende brugtbilspriser – hvad betyder det for dig?

Det er nok ikke gået din næse forbi, at bilfabrikkerne i lang tid ikke har kunnet levere nye biler

Nedlukninger som følge af corona-pandemien har hæmmet produktionen af mikrochips og andre komponenter, så bilproducenterne ikke kan færdigproducere bilerne.

Når forbrugerne stilles 6-12 måneders leveringstid i udsigt, begynder flere at kigge efter brugte biler i stedet for de fabriksnye. 

Og med stigende efterspørgsel følger stigende priser på de brugte biler.  

Overvej flexleasing af din brugte bil

Er du blandt dem, der kigger efter en brugt bil i den dyrere ende, bør du overveje at flexlease den frem for at købe den. 

Når priserne stiger, stiger også afskrivningen (værditabet) på bilen. Men med flexleasing, hvor hele afgiften ikke er bundet til bilen, skal du kun bekymre dig om afskrivning på stålet – altså bilens “rå” værdi uden afgift. 

Det betyder, at du vil opleve en mindre påvirkning af de stigende brugtbilspriser på en leasingaftale end ved køb på fuld afgift. Alt i alt sandsynligvis en billigere og bedre løsning samlet set.  

Adgang til brugte biler i udlandet

Hvis alle kigger efter brugte biler, er det så ikke umuligt at skaffe dem? 

Vi oplever ikke væsentlige problemer med at skaffe biler fra Tyskland eller det øvrige europæiske bilmarked.

Det er klart, at du gør klogt i at være ude i god tid, da der er større rift om bilerne, men det i sig selv skal ikke afholde dig fra at kigge efter en importbil. 

Vi kan sagtens skaffe biler! 

Få et tilbud på flexleasing af din drømmebil

Overvejer du flexleasing, står vi naturligvis klar med kvalificeret rådgivning, og vi hjælper hellere end gerne med at finde den helt rigtige bil, hvad enten den står i udlandet eller allerede befinder sig i Danmark. 

Udfyld denne formular med dine bilønsker eller kontakt os direkte, så hjælper vi dig med at komme bag rattet i din nye drømmebil. 

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Læs også...

leasing

Leasing kræver kompetencer

Det seneste års tid har budt på flere møgsager i leasingbranchen. Sager med (også store) leasingselskaber, der tilsyneladende engagerer sig i lyssky aktiviteter, har rod

Læs mere »

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.