Graa Ferrari

Leasing med flexto er lig med drømmebil uden bøvl

Hos Flexto A/S tilbyder vi leasing af luksusbiler til både erhvervskunder og private i hele landet. Vi er specialister i flexleasing, som kan kombineres med splitleasing og sæsonleasing

Hos Flexto tror vi på langsigtede samarbejder og vægter derfor ordentlighed og gennemsigtighed før, under og efter leasingperioden.

Helt konkret indebærer det bl.a., at vi ikke sender dig ekstraregninger til hjemtagelse, indregistrering, syn, klargøring mv. Dette er inkluderet i vores tilbud.

Vi har en tysk samarbejdspartner, som gennemgår alle biler, inden vi hjemtager dem til Danmark. Det er din sikkerhed for, at bilen er som lovet. 

Hos Flexto sælger vi dig ikke en bil, som står på nedslidte dæk, har kort til næste service, skal have skiftet bremser om lidt eller lignende. 

Når du leaser en bil hos os, er den pæn og ordentlig, i god stand og klar til kørsel på de danske veje. Uden ekstraregninger til dig. 

Slutteligt beregner vi altid en så realistisk restværdi som muligt. Som flexleasingtager indestår du nemlig som udgangspunkt selv for bilens restværdi. Er bilens restværdi skæv ved aftalens udløb, risikerer du en stor ekstraregning.

Læs hyppigt stillede spørgsmål og svar i vores FAQ.

Casper Lundmose

Casper Lundmose

Leasingrådgiver

MÅLRETTET RÅDGIVNING​

I Flexto går vi langt for at hjælpe dig til det rigtige bilvalg. Vi forklarer og rådgiver gerne om forskellige leasingformer samt sammensætter et tilbud, der matcher dine ønsker og din pengepung.

Vi har desuden revisorer inhouse og dermed mulighed for at tilbyde temmelig avanceret skatterådgivning i forbindelse med billeasing.  

FODEN UNDER EGET BORD

Flexto har foden under eget bord. Er du kunde hos Flexto, er det os, der har kontrakten. I modsætning til mange andre leasingselskaber bliver du altså ikke sendt videre til en bank, der også skal tjene på dig med gebyrer osv. 

Flexto er et full-size leasingselskab. Vi er selvanmelder hos SKAT, hvilket sikrer dig korrekt og hurtig sagsbehandling. Og vi er egenfinansierede. Det er det billigste og bedste for dig.

Når du er kunde hos Flexto, står vi inde for den registreringsafgift, vi har sat på din bil. Det påvirker altså ikke dig, hvis afgiften bliver ændret.

Er du IKKE kunde hos Flexto, så husk at checke din kontrakt. De fleste leasingselskaber sender regningen videre til brugeren, hvis afgiften bliver ændret. 

KONTAKT FLEXTO​

Er flexleasing noget for dig?

Så kontakt os. Vi glæder os til at fortælle mere om, hvordan du kan få nøglen til drømmebilen.

Leasing-former

Flexto flexleasing - drømmebiler med tryghed

Flexleasing (erhverv eller privat) er for dig, der gerne vil lease en luksusbil med meget udstyr til fornuftige penge. 

Flexto flexleasing - drømmebiler med tryghed

Sæsonleasing er for dig, der ikke ønsker at have nummerplader på din bil hele året. Det kan f.eks. være, at du ønsker at køre i en cabriolet 5 måneder hen over sommeren. Eller en stor 4×4 til vintermånederne.

BMW blaa 3 serie

Splitleasing er for dig, der gerne vil slippe for at blive beskattet af din firmabil. Til gengæld betaler du selv den andel af de samlede omkostninger ,der svarer til din andel af kørslen.

Vil du vide mere?

Flextos FAQ giver dig svar på de fleste leasingrelaterede spørgsmål

Seneste nyt fra bloggen...

Leasing

Modtag Flextos nyhedsbrev

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips,
tricks, inspiration, gode tilbud og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.