leasing

Leasing kræver kompetencer

Det seneste års tid har budt på flere møgsager i leasingbranchen. Sager med (også store) leasingselskaber, der tilsyneladende engagerer sig i lyssky aktiviteter, har rod i regnskaberne, konkurser, klonede biler, svindel med afgift med mere. 

Det ærgrer os, at de brodne kar skal have lov at ødelægge omdømmet for resten af branchen.

Derudover ser vi en del ”pop-op-selskaber” – f.eks. tidligere brugtvognsforhandlere der pludseligt får øjnene op for leasing men uden at have den nødvendige viden og kompetence til at drive en sådan forretning og rådgive kunderne ordentligt.

Det resulterer i mange helt urealistiske leasingtilbud, som forplumrer billedet og desuden risikerer at sende kunden ud i økonomiske problemer, fordi dét, der lignede en billig leasingbil, viser sig ikke at være så billig alligevel. 

Vi vil derfor meget gerne slå et slag for, at det at beskæftige sig med finansiering af danskernes største investering efter boligen kræver viden, kompetencer og erfaring.

Og at der er forskel på at være bilforhandler og leasingselskab.  

 

Mod en licensordning for leasingselskaber?

Tidligere på året foreslog leasingbranchens interesseorganisation Finans og Leasing en licensordning for leasingselskaber, ligesom der eks. gælder for lånevirksomheder. Som direktør i Finans og Leasing, Christian Brandt, er inde på, er det lettere at starte et leasingselskab end at åbne en pølsevogn, og derfor er der behov for mere regulering af markedet.

En licensordning kan bl.a. sikre, at nye leasingselskaber er veldrevne og underlagt løbende kontrol.

I Flexto bakker vi op om alle tiltag, der kan bidrage til at mindske svindel og andre møgsager. Selv tager vi en række forholdsregler for at sikre, at vi og vores kunder ikke kommer i klemme. Det handler blandt andet om nøje udvælgelse af biler og forhandlere, grundig kreditvurdering, økonomisk ansvarlighed og et fokus på langsigtede kunderelationer, så vi i videst mulig udstrækning kender kunderne godt.

Vi har vores på det rene og koncentrerer os om at levere et godt og konkurrencedygtigt produkt, der er inden for reglerne, og som vi vil være bekendt over for både kunder og os selv. 

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Læs også...

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.