leasing af groen benzin- og dieselbil

Leasing af grønne benzin- og dieselbiler

Moderne benzin- og dieselbiler er blevet mere og mere brændstofbesparende og udleder i dag langt mindre CO2 og færre partikler end tidligere. I en tysk test har en Mercedes C-klasse med dieselmotor sågar præsteret at udlede lige præcis 0 NOx-partikler.  

En lille økonomisk dieselbil kører i dag uden problemer på den gode side af 30 km/l som et gennemsnit målt efter de nye og mere realistiske målemetoder. Men også de mest økonomiske dieselbiler til flexleasing, hvor man typisk ønsker sig noget mere motor, godt med plads og masser af udstyr, går let over 20 km/l. Tag eksempelvis en Audi A6 fra 2017 med 218 dieselheste og masser af luksus, der er opgivet til at køre 21,7 km/l. 

Fremtiden for dieselbilerne er altså bestemt ikke afgjort endnu, og måske viser dieselbiler i fremtiden sig at være lige så grønne som andre biler. 

 

Erhvervsleasing og privatleasing af miljøvenlige diesel- og benzinbiler

På samme måde kan en økonomisk benzinbil opnå et rigtig fint brændstofforbrug, ligesom benzinmotoren producerer færre af de skadelige partikler, som dieselbilerne tidligere har haft problemer med. 

Med flexleasing af en benzin- eller dieselbil får du gennemprøvet teknologi, et kæmpe udvalg og ren køreglæde, som du kender det! 

Erhvervsleasing og privatleasing af miljøvenlige dieselbiler eller benzinbiler er det sikre valg, og du ved, hvad du får. 

Se vores udvalg af grønne benzin- og dieselbiler herunder

Herunder ser du vores udvalg af grønne benzin- og dieselbiler. Alle nedenstående modeller har energimærket A+ eller bedre.
Alle modellerne tilbyder desuden masser af luksus og et flot design men samtidig et lavt brændstofforbrug og lave udledninger. 

Benzin

Diesel

Har du spørgsmål til valg af din næste grønne benzin- eller dieselbil?

Vores leasingrådgivere sidder klar til at hjælpe dig. 

Casper Lundmose

Casper Lundmose

Leasingrådgiver

Kim<br> Sørensen

Kim
Sørensen

Leasingrådgiver

Michael Johansen

Michael Johansen

Salgsdirektør

Fordele og ulemper ved en grøn bezin- eller dieselbil

Få dit overblik her

Fordele ved en benzin- eller dieselbil

Ulemper ved en benzin- eller dieselbil

Benzin vs. dieselbil

Miljø- og klimamæssigt gør det ikke længere den store forskel om du vælger en bil på diesel- eller benzin, hvis du skal have en miljørigtig bil.  Benzinmotorerne har i mange år været foran pga. fraværet af giftige dieselpartikler, men alle nyere dieselbiler har et partikelfilter, som frasorterer disse.    

Skal du så have en dieselbil eller benzinbil, hvis du skal vælge en miljøvenlig bil?

En god dieselbil tilbyder sublim brændstoføkonomi, stærkt bundtræk og rolig og behagelig motorgang ved stabil hastighed. Benzinbilerne lyder bare godt (især med 6 eller 8 cylindre) og trækker godt over et større omdrejningsspænd. 

Generelt egner dieselbilen sig godt til lange ture, hvor den når at blive ordentligt driftsvarm. Kører du mange korte ture med en dieselbil, er der derimod en risiko for øget soddannelse med tilstopning af ventiler og dyser til følge. Du kan derimod godt køre korte ture i benzinbilen, som hurtigere bliver driftsvarm og dermed er mindre sårbar. I sidste ende er det dog primært et spørgsmål om smag og behag.

Nogle spørgsmål du bør tage stilling til, når du skal vælge mellem benzin og diesel:

benzinmotor

Seneste nyt fra bloggen