Land Rover rød på mark til leasing - flexleasing

Land Rover leasing

Land Rover er lig med uovertruffen luksus. Er du ude efter en firehjulstrækker ud over det sædvanlige, så lad os hjælpe dig med leasing af din næste Land Rover. 

Vi kan tilbyde alle Land Rovers / Range Rovers modeller, herunder de populære Range Rover Sport-modeller samt Velar, Evoque m.v.  

Finder du ikke din drømme-Land Rover her på siden, så kontakt os og lad os finde og hjemtage din drømmebil fra det europæiske marked. 

Land Rover er et britisk bilmærke, der udelukkende producerer firehjulstrækkere, og er især kendt for solide og terrængående modeller, der samtidig er opdateret med ny teknik og motorer.

Land Rovers slogan er ”Above and beyond,” hvilket beskriver bilens ydeevne og kapacitet meget godt.

Privatleasing af Land Rover

Flexto går langt for at rådgive dig om valg af bil og leasingform.

Et af parametrene ved at lease en bil er afskrivningen. Der afskrives kun på bilen uden afgift. Det betyder, at der generelt er en mindre afskrivning på biler, der kører på leasingaftaler. Der afskrives på “jernet”, og der betales forholdsmæssig afgift. Derfor er det ofte billigere at privatlease en Land Rover frem for at købe den.

Efter endt leasing er bilen igen uden afgift. Derefter kan du enten forlænge aftalen eller vi kan sælge den videre for dig. Da bilen er uden afgift er afsætningsmulighederne meget større, da vi har mulighed for at sælge den i både Danmark og udlandet. Dette er en af de store fordele ved leasing. 

Der er ofte mange penge at spare på budgettet ved at få leasingaftalen sat ordentlig sammen, ligesom din risiko bliver væsentlig mindre. 
Lad en af Flexto’s leasingkonsulenter sende dig et forslag eller gennemgå din nuværende aftale.

Erhvervsleasing af Land Rover

Hvis du skal du bruge en Land Rover til erhvervsleasing, så kontakt os i dag.

Vi finder den erhvervsleasingaftale, der passer til dig og dit firma samt beregner dit beskatningsgrundlag.

Hos Flexto har vi mange års erfaring i rådgivning indenfor både leasing og de forskellige biler og modeltyper, så du får den rette leasingform, der passer dig og virksomheden bedst. 

I forbindelse med erhvervsleasing er der en række omkostninger, der er fradragsberettigede. På kontrakten oplyser vi om momsfradrag, der kan fradrages samt beskatningsgrundlaget for brugen af bilen.

Gå til vores biloversigt og find din næste Land Rover. 

Du kan også kigge efter drømme-Land Roveren på mobile.de og lade os give et tilbud på leasing af bilen. Ellers kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil.  

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.