Gazelle 2019 Børsen Flexto

Flexto er Gazelle for fjerde år i træk

For fjerde år i træk modtager Flexto Børsens Gazelle-pris som bevis på, at virksomheden er blandt de hurtigst voksende i Danmark

Børsen Gazelle kårer årligt den danske vækstelite, og Flexto er for fjerde år i træk blandt de udnævnte.  

“Vi er enormt stolte af, at det igen i 2018 er lykkedes at skabe så gode resultater. Vi lægger vægt på at give kunderne en god leasingoplevelse første gang, så de får lyst til at komme igen. Og så kan vi ofte konkurrere på pris og vilkår med de store aktører på området, fordi vi er en forholdsvis lille og agil virksomhed med lave omkostninger”, forklarer direktør og indehaver Margrethe Brandt.  

Den gode leasingoplevelse

Ifølge indehaverne af Flexto A/S får kunderne en ægte bil-nørd i røret, når de henvender sig. Det kan de godt lide, men det har også den fordel, at medarbejderne kender mærkerne, modellerne og markedet indgående og dermed er i stand til at finde den helt rigtige bil til de ofte lidt kræsne kunder. 

“Vores forretning er gennemsyret af ordentlighed, og vi vægter nærvær med den enkelte kunde, den personlige betjening og en høj grad af fleksibilitet. Derfor, tror jeg, kunderne kommer igen”, forklarer Lars Søgaard, som er medindehaver af Flexto A/S.    

Hård konkurrence

Bil- og herunder leasingbranchen er kendetegnet ved en række meget store aktører, som har nogle stordriftsfordele, der gør konkurrencen hård. 

“Vores forretning baserer sig i høj grad på, at vi på forespørgsel importerer biler fra udlandet. Vi har ikke udgifter til et stort showroom, og vi har ikke de ricisi, der er forbundet med at være lagerførende på et stort udvalg af modeller. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige i forhold til de store selskaber”, afslutter Margrethe Brandt. 

Flexto A/S blev stiftet af Lars Søgaard og Margrethe Brandt i 2010 og har i dag godt 500 biler i flåden. 

Det er fjerde år i træk, at Flexto modtager Gazelleprisen. 

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Læs også...

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.