Ferrari leasing

Ferrari leasing

Drømmer du om en fuldblods-sportsvogn, er der naturligvis ingen vej uden om Ferrari. 

Siden den italienske sportsvognsproducent blev grundlagt af Enzo Ferrari i 1928 har Ferrari-mærket stået som mange bilentusiasters førstevalg og mange bilnørders store drøm.  

Flere af Ferraris gademodeller arver teknik og komponenter fra mærkets Formel 1-racere, så der er ingen tvivl om, at vi her har med ægte sportsvogne at gøre. Kig f.eks. på modellerne F430, California, F12, 458, 488 eller andre spændende modeller.  

Se vores udvalg nedenfor eller kontakt os for at høre mere om mulighederne for at realisere dine Ferrari-drømme.  

 

flexleasing af Ferrari

Ved flexleasing betaler vi din registreringsafgift i små rater og kun for den periode, du bruger bilen, og der er altså mange penge at spare ift. at købe bilen kontant.

Flexleasing tilbydes som både privatleasing og erhvervsleasing. 

Erhvervsleasing af Ferrari

Ved erhvervsleasing af Ferrari hos os, er det din virksomhed, der betaler for bilen, mens du som bruger bliver beskattet af fri bil

Erhvervsleasing er med til at frigive likviditet til øvrige investeringer i virksomheden sammenlignet med køb af bilflåden. 

Vores leasingkonsulenter står altid klar til at råde og vejlede, så du og dit firma får den mest attraktive leasingaftale.

Privatleasing Ferrari

Når du vælger at privatlease en Ferrari, slipper du for de høje registreringsafgifter, man ellers forbinder med køb af biler. Der er mange penge at spare ved leasing af biler, og vi sammensætter altid vores leasingtilbud til dig, så du den bedst mulige aftale.

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.