Cookie- og privatlivspolitik

Når du er inde på vores hjemmeside, tilmelder dig vores e-mails eller downloader et stykke content, vil vores website lagre cookies, som skal opfylde forskellige formål.

 

Vi bruger bl.a. cookies til at skelne mellem brugere for at kunne tilpasse markedsføring, tilbud samt indhold for højest mulig relevans for de besøgende.

 

Vi bruger også cookes til at måle trafikken på vores website.

 

Vi indsamler ikke særligt personfølsomme oplysninger.

 

Vi har lavet en liste over, hvilke cookies vi lagrer, samt hvorfor vi har dem på vores website og hvor de kommer fra.

 

Det er muligt at slette cookies – du kan evt. se mere på følgende link: https://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter cookies, kan du komme ud for at du får en større frekvens af knap så relevant markedsføring. Derudover vil nogle dele af vores hjemmeside måske ikke fungere optimalt, eller slet ikke være tilgængeligt.

 

Her følger en liste over cookies på vores site:

 

 

_ga
Google
Google Bruges af Google Analytics til at skelne mellem brugere
Udløb: 2 år

_gid
Google
Google Bruges af Google Analytics til at skelne mellem brugere
Udløb: 24 timer

_gat
Google
Google Bruges af Google til at styre antallet af sessioner den kan modtage på serveren ad gangen
Udløb: 1 minut

Fr
Facebook
Krypteret Facebook ID og Session ID, der sendes til Facebook
Udløb: 3 måneder

Bcookie
LinkedIn
Laver et ID, brugt af LinkedIn, hvis noget deles fra hjemmesiden
Udløb: 1 år

Lidc
LinkedIn
Routing til LinkedIn
Udløb: 1 år

BizolD
LinkedIn
Bruges til analyse i LinkedIn
Udløb: 6 måneder

UserMatchHistory
LinkedIn
Bruges til analyse i LinkedIn
Udløb: 6 måneder

Lang
LinkedIn
Sætter browsersproget som LinkedIn anvender
Udløb: 6 måneder

Bscookie
LinkedIn
Bruges af LinkedIn til at skelne mellem brugere
Udløb: 2 år

AC cookies
Active Campaign
En liste over ActiveCampaigns 3. Part cookies findes her: https://www.activecampaign.com/legal/cookies
Udløb: Varierende tid

Se evt. også denne liste over hyppige tredjeparter ved digital annoncering: https://danskemedier.dk/tredjeparter/

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og arbejdsplads. Det vil typisk være i forbindelse med download af indhold eller tilmelding til nyhedsbrev. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@flexto.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Flexto A/S
Juelstrupparken 10A
9530 Støvring
Telefon: 96 36 52 25
Email: info@flexto.dk

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks.

Skriv dig op nu