BMW 3 serie sort til leasing - flexleasing

BMW leasing

Der er ingen tvivl om, at BMW er et af de absolut bedste bilmærker på markedet. Kendt for sine eksklusive design og uovertrufne køreegenskaber, får du en luksusbil i særklasse, når du leaser din næste BMW hos os.

Med BMW er der smæk på motor, acceleration og ydeevne, og bilernes rå exteriør matcher den kraftfulde performance gemt under motorhjelmen. Som mottoet lyder, er BMW i sandhed The Ultimate Driving Machine, der med sikkerhed kommer til at ændre din forståelse af begrebet køreglæde.

Uanset om du er til de helt store modeller, eller om du foretrækker en af de elegante sportsudgaver, findes der en BMW til enhver smag. F.eks. tilbyder vi den lækre BMW 4-serie som leasing, hvis du vil forkæle dig selv med en af mærkets mest populære cabriolets.

Du har naturligvis også mulighed for at lease en af de fede sedans fra BMW’s Serie-5, de revolutionerende X5 SUV’er og ikke mindst biler fra den kraftfulde X6 serie. Her på siden finder du desuden vores samlede udvalg af brugte leasingbiler fra BMW. Vi får løbende nye modeller ind, og er der en bestemt BMW, du drømmer om at lease, så afsøger vi gerne det europæiske marked for at finde lige netop dén.

BMW PRIVATLEASING

BMW Privatleasing
Ønsker du at privatlease en BMW? Så er du kommet til det rette sted. Hos Flexto tilbyder vi ikke kun gode råd og vejledning om privatleasing, vi hjælper dig også med at lande den bedste privatleasingaftale på din næste BMW.

Fordelen ved BMW leasing til privat er, at du ikke betaler hele afgiften på bilen på én gang, som du ellers ville gøre, hvis du købte bilen fra ny. Ved leasing betales afgiften kun for den periode, du rent faktisk kører i bilen, og der er således mange penge at spare ved leasing af brugte BMW til private.

bmw erhvervsleasing

Med erhvervsleasing af BMW er det din virksomhed, der betaler og stiller bilen til rådighed for dig, mens du beskattes for anvendelsen af den.

Det er imidlertid forskelligt, hvordan en leasingaftale til erhverv stykkes sammen, da det kommer an på virksomhedsformen og andre faktorer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os og hører nærmere om dine muligheder, hvis du ønsker BMW erhvervsleasing hos os.

FLEXLEASING af BMW

Der er naturligvis også mulighed for flexleasing din næste BMW. Ved flexleasing er det os, der ejer bilen og betaler dens registreringsafgift i rater over den periode, du leaser den. Du slipper derfor selv for skulle betale de høje afgifter, som ellers ville have fulgt med købet af en ny BMW.

Generelt tilbyder vi leasing af BMW til alle, der drømmer om at køre i en af markedets bedste, mest sikre og kraftfulde biler. Har vi ikke den BMW-model, du ønsker at lease i vores nuværende sortiment, kan du finde den på mobile.de og lade os give et tilbud på leasingen af den.

Læs mere om flexleasing af luksusbiler her.

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.