BMW 3 serie sort til leasing - flexleasing

BMW leasing

BMW er kendt for sit elegante og eksklusive design. Derudover er BMW én af de bilfabrikanter, der er længst fremme, hvad angår miljøbiler. BMW’s slogan, “The Ultimate Driving Machine,” passer ideelt til bilen og dens ydeevne.

Som en af “de store tyskere” er der en BMW for enhver. I Flexto har vi et stort kendskab til og passion for netop de tyske luksusbiler fra BMW, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde et godt bud på leasing af din næste BMW.  
 
Vi har altid et stort udvalg af BMW’er her på siden, såsom BMW 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie, X1, X3, X4, X5, X6, M3, M5, M6 m.fl.
 
Finder du ikke den model, du drømmer om, så kontakt os og lad os afsøge de europæiske markeder for netop din drømme-BMW. 

Privatleasing af BMW

Ønsker du at privatlease en BMW? Så kan Flexto hjælpe dig med rådgivning omkring leasing og valg af lige nøjagtig den model, du har drømt om.

Med privatleasing af BMW betaler du ikke hele afgiften på én gang, som hvis du køber bilen på traditionel vis. Ved at lease din bil i stedet for at købe den, betaler du kun afgift for den periode, hvor du kører i bilen. Det kan altså betale sig at privatlease en BMW fremfor at købe den og betale for det hele på én gang.

Lad en af vores leasingkonsulenter komme med et forslag på en leasingaftale, der passer til dig.

Erhvervsleasing af BMW

Flexto har mange års erfaring i at rådgive om erhvervsleasing af BMW. Erhvervsleasing er den leasingform, hvor din virksomhed betaler og stiller bilen til rådighed for dig. Du bliver beskattet for brugen af den. 

Der er forskel på, hvordan leasingaftaler skal sættes sammen alt efter virksomhedsformen. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så vi bedst kan hjælpe dig med din BMW erhvervsleasing.

Du kan også kigge efter drømme-BMW’en på mobile.de og lade os give et tilbud på leasing af bilen. Ellers kontakt os og lad os hjælpe med at finde din drømmebil.  

FLEXLEASING af BMW

Med BMW flexleasing har du muligheden for at lease din drømmebil, uden at skulle betale den høje registreringsafgift, som ved køb af ny bil. Når du flexleaser en BMW hos os, ejer vi bilen, samtidig med at vi betaler bilens registreringsafgift i rater over den periode, du leaser den.

Læs mere om, hvordan flexleasing af luksusbiler fungerer her.

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.