Alfa Romeo leasing

Alfa Romeo leasing

Der er ingen tvivl om, at italienerne kan lave biler – og Alfa Romeo er ingen undtagelse.

Siden bilmærket blev grundlagt i Milano i 1910, har Alfas biler været kendt for deres dynamiske køreegenskaber og enestående ydeevne på vejene. 

Ved leasing af en af vores biler fra Alfa Romeo får du en enestående bil med avanceret teknologi, som øger din køreglæde og sætter fart på fornøjelserne.

Vælg f.eks. leasing af Alfa Romeo Guilia – Alfas lækre sportsmodel, der ligger lunt og lækkert på vejen, eller gå efter leasing af den anmelderroste Alfa Romeo Stelvio, der med sin kraftige motor og stilsikre design giver værdi for pengene.

Vi har altid Alfa Romeo modeller til leasing. Har vi ikke den model, du drømmer om, så kontakt os alligevel – så gennemsøger vi det europæiske marked for dig.

flexleasing af alfa romeo

Ved flexleasing betaler vi din registreringsafgift i små rater og kun for den periode, du bruger bilen, og der er altså mange penge at spare ift. at købe bilen kontant.

Flexleasing tilbydes som både privatleasing og erhvervsleasing. 

Privatleasing alfa romeo

Hos Flexto tilbyder vi en række forskellige Alfa Romeo lease deals. Når du vælger at privatlease en Alfa Romeo, slipper du for de høje registreringsafgifter, man ellers forbinder med køb af biler. Der er mange penge at spare ved leasing af biler, og vi sammensætter altid vores leasingtilbud til dig, så du den bedst mulige aftale.

Erhvervsleasing af alfa romeo

Ved erhvervsleasing af Alfa Romeo hos os, er det din virksomhed, der betaler for bilen, mens du som bruger bliver beskattet af fri bil. 

Erhvervsleasing er med til at frigive likviditet til øvrige investeringer i virksomheden sammenlignet med køb af bilflåden. 

Vores leasingkonsulenter står altid klar til at råde og vejlede, så du og dit firma får den mest attraktive leasingaftale.

Kontakt Flexto

Hop ind!

Flextos nyhedsbrev indeholder fede biler, gode tilbud og masser af tips og leasingtricks. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. 

Skriv dig op nu.